Gmail uitnodiging

De gratis e-mail dienst van Google werkt uitstekend, maar u moet van iemand een Gmail uitnodiging krijgen om zelf een Gmail account te kunnen aanmaken.

Als u iemand kent met een Gmail account kan u die persoon misschien vragen om een uitnodiging naar uw bestaande e-mail adres te sturen.

Update 12-FEB-2007 : Google heeft het gebruik van Gmail nu voor iedereen toegangkelijk gemaakt. U kan zich hier aanmelden.

Of u kan natuurlijk ook altijd ons contactformuliertje proberen indien u toch liever met een uitnodiging werkt.

Wat is er zo goed aan Gmail ?

Om te beginnen : de prijs.

Het is gratis.

Om verder te gaan : het is een initiatief van Google. Het zou niet de eerste keer zijn dat ze bij Google iets juist doen. Google vindt bijvoorbeeld dat u nooit nog een mail zou moeten verwijderen omwille van te weinig opslagruimte. Een Gmail account komt dan ook met een indrukwekkende hoeveelheid daarvan.

Gmail uitnodiging

De zoekfunctie : u begrijpt dat die wérkt...

Spamfilter : ook die is gratis voorzien en werkt zeer behoorlijk. Verder is er in Gmail een chatfunctie ingebouwd waarmee u direct aan de slag kan. Geen afzonderlijke software nodig.
Met de Gmail notifier ziet u nieuwe berichten binnenkomen, zelfs zonder dat u een browser venster open hebt.
Gmail is web-gebaseerd, u kan dus overal waar een internet verbinding is mailen. U kan Gmail zelfs gebruiken op uw GSM.

Verder is er ook gedacht aan een functie voor automatisch antwoord : die verzendt een automatisch antwoord op inkomende berichten. Handig wanneer u op vakantie bent.

Met "Gmail voor uw eigen domein" kan u eventueel alle mogelijkheden van Gmail koppelen aan uw internet domein. Als u bijvoorbeeld een www.uweigendomein.com heeft, dan kan u met Gmail voor uw domein verschillende mailadressen aanmaken en beheren voor die domein naam.

Conclusie : redenen genoeg om uzelf door iemand een Gmail uitnodiging cadeau te laten doen.

Naar het begin van deze tip over de gratis Gmail uitnodiging

With support of Nevio webshops

Language

English
Add to My Yahoo! Add to My MSNAdd to Google